Конспект лекцій з дисципліни «Основи IT-бізнесу» для здобувачів І курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» - Горбаченко, Станіслав Анатолійович; Куклінова, Тетяна Вікторівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Конспект лекцій з дисципліни «Основи IT-бізнесу» спрямований на розуміння основ організації бізнесу в IT-сфері, а також орієнтований на знання про IT-послуги та продукти, інтернет-торгівлю, бізнес у соціальних мережах, інтернет-маркетинг, рекламу та державне регулювання IT-бізнесу. Практичний характер курсу дозволить учасникам отримати досвід, який можна буде застосувати в майбутній реальній практиці у різних галузях IT-бізнесу.
Горбаченко С. А. Конспект лекцій з дисципліни «Основи IT-бізнесу» для здобувачів І курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» [Електронне видання] / С.А. Горбаченко, Т. В. Куклінова; кафедра кібербезпеки НУ «Одеська юридична академія». - Одеса : НУ «ОЮА», 2024. - 58 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29773
Keywords: Організація роботи продуктових компаній; сутність та функції it бізнесу; організація роботи аутсорсингових компаній; Іt-послуги; Інтернет торгівля; бізнес у соціальних мережах; Інтернет-маркетинг та реклама