Роль судово-експертних досліджень під час розслідування корисливих кримінальних правопорушень в умовах воєнного або надзвичайного стану - Згода, Юлія; Zhoda, Yuliia (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У тезах розглянуті положення, що стосуються значення та ролі проведення судових експертиз під час розслідування корисливих кримінальних правопорушень в умовах воєнного або надзвичайного стану. Визначені основні тактичні та стратегічні завдання, вирішення яких у тому числі нерозривно повʼязане із використанням спеціальних знань саме у формі проведення судових експертиз. The theses consider the provisions relating to the significance and role of conducting forensic examinations during the investigation of mercenary criminal offenses in conditions of war or state of emergency. The main tactical and strategic tasks are identified, the solution of which, among other things, is inextricably linked to the use of special knowledge in the form of conducting forensic examinations.
The role of forensic expert examinations during the investigation of merger-based criminal offenses in conditions of war or state of emergency
Згода Ю. Роль судово-експертних досліджень під час розслідування корисливих кримінальних правопорушень в умовах воєнного або надзвичайного стану / Ю. Згода // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 194-196. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31240
Keywords: корисливі кримінальні правопорушення; спеціальні знання; судові експертизи; mercenary criminal offenses; special knowledge; forensic examinations