Шлях в адвокатуру США: міф чи реальність ? - Ганусовська, В. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті охарактеризовано особливості становлення ринку юридичних послуг США, його структури та механізмів функціонування. Узагальнено тенденції розвитку американського юридичного ринку. Визначено основні фактори, які впливають на тенденції розвитку юридичних послуг США.
Ганусовська В. В. Шлях в адвокатуру США: міф чи реальність ? / В. В. Ганусовська // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 282-283.
Keywords: адвокат; адвокатура; США; адвокатська діяльність; юридичні послуги США; тенденції розвитку юридичних послуг