Надання правової допомоги потерпілому як суб'єкту обвинувачення - Маілунц, Б. Е. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті розкрито питання надання правової допомоги потерпілому як суб'єкту обвинувачення. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення вказаної проблематики.
Маілунц Б. Е. Надання правової допомоги потерпілому як суб'єкту обвинувачення / Б. Е. Маілунц // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 221-223.
Keywords: потерпілий; правова допомога; потерпілий як суб'єкт обвинувачення; кримінальне провадження