Цивільне право. Частина IІ - Харитонов Євген Олегович; Голубєва Неллі Юріївна; Давидова Ірина Віталіївна; Зубар Володимир Михайлович; Берназ-Лукавецька Олена Михайлівна; Матійко Микола Володимирович; Павлова Вікторія Георгіївна; Оскілко Олексій Олегович; Шамота Олександр Володимирович; Kharytonov, Yevhen O.; Харитонов, Є. О.; Holubieva, Nelli Yu.; et al. (Одеса : Фенікс, 2023)
Практикум містить плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу з курсу «Цивільне право, частина ІІ» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 081 «Право»
практикум для здобувачів вищої освіти освіт. ступ. «бакалавр» за спец. 081 «Право», ОП «Цивільна та господарська юстиція»
Цивільне право. Частина IІ : практикум для здобувачів вищої освіти освіт. ступ. «бакалавр» за спец. 081 «Право», ОП «Цивільна та господарська юстиція» [Електронне видання] / авт. кол. ; за ред. Є. Харитонова, Н. Голубєвої ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2023. – 42 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27414
Keywords: цивільне право; навчально-методичне видання; речові права; право власності; спадкування