Реализация семантической структуры английского существительного SYSTEM в текстовом корпусе "Автоматизация теплоэнергетических процессов" - Почтарук, Г. Я.; Почтарук, Галина Яківна; Pochtaruk, G. Ya.; Зайцева, О. Ю.; Зайцева, Ольга Юріївна; Zaitseva, O. Yu.; Хуторная, А. А.; Хуторна, Алла Олексіївна; Hutornaya, A. A. (Одеса, 2017)
З метою опису взаємодії мовленнєвих і мовних одиниць на рівні семантики досліджуються семантичні структури слова system. Для цього використовується нормативний словник Webster s та текстовий корпус «Автоматизація теплоенергетичних процесів».

With the view of description of speech and language unit interaction at the semantic level the semantic systems of the word system are researched. In order to do this the Webster’s normative defining dictionary and the text corpus «Automation of heat power processes» are used.
Почтарук Г. Я. Реализация семантической структуры английского существительного SYSTEM в текстовом корпусе "Автоматизация теплоэнергетических процессов" / Г. Я. Почтарук, О. Ю. Зайцева, А. А. Хуторная // Одеський лінгвістичний вісник. .– 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 207-210.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; лексикографія; лексична одиниця; лексична трансформація; синсемантичне значення; частота; frequency; lexical transformation; lexical unit; lexicography; synsemantic meaning