Щодо юридичних гарантій забезпечення процедури звільнення працівника у зв’язку з невідповідністю його займаній посаді або виконуваній роботі - Кравченко, І. М.; Кравченко, И. Н.; Kravchenko, I. N. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті сформульовано поняття «юридичні гарантії трудових прав працівників» та визначено юридичні гарантії, які забезпечують процедуру звільнення працівника у зв’язку з невідповідністю його займаній посаді або виконуваній роботі.
Кравченко І. М. Щодо юридичних гарантій забезпечення процедури звільнення працівника у зв’язку з невідповідністю його займаній посаді або виконуваній роботі / І. М. Кравченко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 395-399.
Keywords: юридичні гарантії; трудові права працівників; звільнення працівника; невідповідність займаній посаді; невідповідність виконуваній роботі; юридические гарантии; трудовые права работников; увольнение работника; несоответствие занимаемой должности; несоответствие выполняемой работе; legal safeguards; labor rights of workers; dismiss an employee; mismatch position; inconsistency with the work