Позбавлення статусу адвоката як крайній захід дисциплінарної санкції - Владишевська, В. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті досліджується правова природа припинення статусу адвоката як максимального, крайнього заходу дисциплінарної відповідальності адвоката. Стаття розкриває сутність та наслідки застосування до адвоката такого виду дисциплінарного стягнння, як припинення права на зайняття адвокатською діяльністю
Владишевська В. В. Позбавлення статусу адвоката як крайній захід дисциплінарної санкції / В. В. Владишевська // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 308-310.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; дисциплінарна відповідальність; припинення права на зайняття адвокатською діяльністю; порушення присяги адвоката