Проблема деградації грунтів та шляхи їх відновлення - Рутковська, Анастасія Русланівна (Одеса: Гельветика, 2019)
В статті розкриваються проблемні питання деградації земель, що є одним з найбільщ серйозних викликів для збалансованого розвитку країни, які спричиняють істотні проблеми екологічного і соціально-економічного характеру.
Рутковська А. Р. Проблема деградації грунтів та шляхи їх відновлення / А. Р. Рутковська // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 161-163.
Keywords: деградація грунту; комплексний підхід; родючість грунту; водна та вітрова ерозія грунтів; водозабезпеченість