Щодо питання адвокатської таємниці у кримінальному провадженні - Ночвіна, А. Д. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті розглядаються питання, пов'язані з особливостями правового регулювання адвокатської таємниці в кримінальному судочинстві України. Зроблено виновок, що дотримання принципу адвокатської таємниці захисником виступає гарантією захисту прав та свобод людини передбаченими як Конституцією так і рядом інших нормативно правових актів.
Ночвіна А. Д. Щодо питання адвокатської таємниці у кримінальному провадженні / А. Д. Ночвіна // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 255-258.
Keywords: адвокатська таємниця; конфіденційність; інформація; професійна таємниця; конфіденційна інформація