Цифрові технології Python у судовій залізнично-транспортній експертизі - Батіг, Андрій Васильович; Батіг, А. В.; Batih, Andrii V. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Розглянуто перспективи використання Python у судовій залізнично-транспортній експертизі для математичного моделювання, аналізу динаміки рухомого складу та дослідження причин залізнично–транспортних пригод. The prospects of using Python in forensic railway transport examination for mathematical modeling, analysis of rolling stock dynamics, and investigation of the causes of railway transport accidents are considered.
Батіг А. Цифрові технології Python у судовій залізнично-транспортній експертизі. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 151-153. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33527
Keywords: Python; експертиза; моделювання; рухомий склад; forensic examination; modeling; rolling stock