Арбітраж як мирний засіб врегулювання мінародних спорів - Катанчик, Юлія Євгенівна; Подченко, Юрій Андрійович (Одеса : Гельветика, 2020)
Досліджено, що сучасному етапі реформ та змін у сфері міжнародних спорів, часто виникають питання залучення арбітражного суду як швидкого, прозорого та компетентного органу для задоволення вимог конфліктуючих сторін.
Катанчик Ю.Є., Подченко Ю. А. Арбітраж як мирний засіб врегулювання мінародних спорів / Ю. Є. Катанчик., Ю. А. Подченко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 258-260.
Keywords: арбітраж; міжнародний арбітраж; суб'єкти міжнародного права; засіб для вирішення спорів