Адміністративно-правове забезпечення правоохоронної діяльності: навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Адміністративно-правове забезпечення правоохоронної діяльності» (галузь знань – К «Безпека та оборона», спеціальність – К9 «Правоохоронна діяльність», другий (магістерський рівень) - Латковська Т. А.; Марущак А. В.; Глиняний І. В.; Демчук Т. І.; Анікєєва А. І.; Латковська Тамара Анатоліївна; Latkovska Tamara A.; Марущак Анна Валерьевна; Marushchak Anna V.; Глиняний Іван Володимирович; Hlynianyi Ivan V.; Демчук Тетяна Ігорівна; et al. (Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Адміністративно-правове забезпечення правоохоронної діяльності» (галузь знань – К «Безпека та оборона», спеціальність – К9 «Правоохоронна діяльність», другий (магістерський рівень)).
Адміністративно-правове забезпечення правоохоронної діяльності: навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Адміністративно-правове забезпечення правоохоронної діяльності» (галузь знань – К «Безпека та оборона», спеціальність – К9 «Правоохоронна діяльність», другий (магістерський рівень) [Електронний ресурс] / Укл.: Т. А. Латковська, А. В. Марущак, І. В. Глиняний, Т. І. Демчук, А. І. Анікєєва. - Чернівці, 2025. - 80 с. - Режим доступу : https://hdl.handle.net/11300/30770 ; https://doi.org/10.32837/11300.30770
Keywords: адміністративне право; правоохоронні органи; адміністративна діяльність; адміністративна процедура; administrative law; law enforcement agencies; administrative activities; administrative procedure