Міжнародні конфлікти: спроба визначення - Стрельцов, Євген Львович; Стрельцов, Евгений Львович; Streltsov, Ievgen Lvovych (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Статтю присвячено дослідженню проблем поняття, сутності, ознак міжнародних конфліктів та їх видів. Також аналізуються визначення й ознаки неміжнародних озброєних конфліктів.

Статья посвящена исследованию проблем понятия, сущности, признаков международных конфликтов и их видов. Также анализируются определение и признаки немеждународных вооруженных конфликтов.

The article is devoted to the study of issues of the definition, the essence, and the signs of international conflicts and their kinds. The definition and signs of non-international armed conflicts are also under analysis.
Международные конфликты: стремление к определению
International Conflicts: the Pursuit of Definition
Стрельцов Є. Л. Міжнародні конфлікти: спроба визначення / Є. Л. Стрельцов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. праць / МОН України, Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Одеса, 2015. – Вип. 75. – С. 227-234.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; міжнародні конфлікти; міжнародні озброєні конфлікти; неміжнародні озброєні конфлікти; міжнародне право; національне право; международные конфликты; международные вооруженные конфликты; немеждународные вооруженные конфликты; международное право; национальное право; international conflicts; international armed conflicts; non-international armed conflicts; international law; national (domestic) law