Комунікативно-прагматична організація німецькомовного Інтернет-дискурсу - Овсієнко, Л. О.; Овсієнко, Леся Олександрівна; Овсієнко, Леся; Ovsiienko, L. O. (Одеса, 2017)
У статті розглядається комунікативно-прагматична організація німецькомовного Інтернет-дискурсу, подано різні комунікативні ситуації та виділено коментарі, які несуть небезпеку під час спілкування, наведено приклади молодіжного сленгу.

This article deals with the communicative-pragmatic organization of the German Internet discourse. It analyses various communicative situations, emphasizes commentaries that can cause failures in communication and suggests the examples of teen slang.
Овсієнко Л. О. Комунікативно-прагматична організація німецькомовного Інтернет-дискурсу / Л. О. Овсієнко // Одеський лінгвістичний вісник.– 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 186-189.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Інтернет-дискурс; комунікант; комунікація; соціальна мережа; медійні засоби; Internet discourse; communicant; communication; social network; media means