Адвокатська діяльність під час воєнного стану - Даниш, А. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена розкриттю питань, що пов'язані із певною специфікою професійної діяльності адвоката в умовах воєнного стану.
Даниш А. В. Адвокатська діяльність під час воєнного стану / А. В. Даниш // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 125-127.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатура; Рада адвокатів України; воєнний стан; інформація