Кримінальне право : навчально-методичний посібник для здобувачів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», бакалавр - Загороднюк, С. О.; Загороднюк, Світлана Олегівна (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022)
Навчально-методичний посібник з курсу «Кримінальне право» призначено для студентів факультету права та економіки Міжнародного гуманітарного університету, розроблено відповідно до освітньо-професійної програми бакалаврів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» та складається з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять, завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Кримінальне право України» є основою для оволодіння спеціальністю «Правоохоронна діяльність» та базою для подальшого засвоєння дисциплін кримінально-правового циклу.
Загороднюк С. О. Кримінальне право : навчально-методичний посібник для здобувачів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність», бакалавр / С. О. Загороднюк. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022. – 246 с. Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/24200
Keywords: цивільна безпека; правоохоронна діяльність; кримінальне право; кримінальне правопорушення; об’єкт посягання та його види; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE