Методичний посібник з дисципліни «Англійська мова за професійним спрямуванням» для студентів 1 курсу магістратури спеціальності 053 Психологія (заочна форма навчання) - Шарапановська, Ю. В.; Рожелюк, Ірина Ярославівна; Першина, Любов Володимирівна; Горицька, Олена Вікторівна (Одеса, 2024)
Надані методичні вказівки містять рекомендації та опорний матеріал для студентів 1 курсу магістратури спеціальності 053 Психологія (заочна форма навчання) факультету лінгвістики та перекладу з дисципліни «Англійська мова за професійним спрямуванням».
Шарапановська Ю. В. Методичні посібник з дисципліни «Англійська мова за професійним спрямуванням» для студентів 1 курсу магістратури спеціальності 053 Психологія (заочна форма навчання) / Ю. В. Шарапановська, І. Я. Рожелюк, О. В. Горицька, Л. В. Першина. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, - 2024. - 103 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28502
Keywords: розвиток мовленнєвих компетенцій; професійне спілкування в галузі психології; рофесійні потреби психологів