Окремі аспекти діяльності адвоката в умовах воєнного стану - Синицин, П. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті розкрито питання, що пов'язане з окремими аспектами діяльності адвоката в умовах воєнного стану.
Синицин П. М. Окремі аспекти діяльності адвоката в умовах воєнного стану / П. М. Синицин // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 94-95.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; правосуддя; воєнний стан