Етика взаємодії адвоката з судом та іншими учасниками судового процесу - Кубрак, І. Ю. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті викладено результати наукового аналізу окремих деонтологічних засад взаємодії адвоката та суду в процесі здійснення судочинства. На підставі аналізу європейських стандартів і вітчизняних норм наведено приклади прояву взаємоповаги суду й адвоката у судовому процесі.
Кубрак І. Ю. Етика взаємодії адвоката з судом та іншими учасниками судового процесу / І. Ю. Кубрак // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 370-373.
Keywords: адвокат; суд; судовий процес; судочинство; принцип поваги; етичні засади