Поняття і склад механізму функціонування фінансової системи України - Нестеренко, А. С.; Nesterenko, A. S. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статі проводиться дослідження щодо визначення складових (суб'єкт, об'єкт і методи) механізму функціонування фінансової системи України та їхніх взаємозв'язків.
Нестеренко А. С. Поняття і склад механізму функціонування фінансової системи України / А. С. Нестеренко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 176-184.
Keywords: фінансова система; фінанси; апарат управління; система; механізм функціонування фінансової системи; система управління; финансовая система; финансы; аппарат управления; система; механизм функционирования финансовой системы; система управления; financial system; finance; machine control system; mechanism of the financial system; control system