Акти ядерного тероризму - новітня загроза людства - Столярчук, Є. В.; Столярчук, Е. В.; Stolyarchuk, E. V. (Одеса : Фенікс, 2010)
Автор статті розмірковує, що терористичні акти в США стали початком нової доби тероризму. Поки що не було випадків застосування ядерної зброї, та чи означає це, що нею не зможуть скористатися міжнародні терористи завтра?
Столярчук Є. В. Акти ядерного тероризму - новітня загроза людства / Є. В. Столярчук // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). – Одеса : Фенікс, 2010.- С. 207-209.
Keywords: ядерний тероризм; безпека світового суспільства; загроза несанкціонованого використання ядерної зброї; рівень ядерної загрози; ядерный терроризм; международная безопасность; угроза несанкционированного использования ядерного оружия; теневой рынок радиоактивных материалов; тіньовий ринок радіоактивних матеріалів; nuclear terrorism; international security; the threat of unauthorized use of nuclear weapons; shadow market of radioactive materials