Ризикологія : навч.-метод. посіб. для здобувачів третього (освіт.-наук.) рівня вищої освіти зі спец. «Менеджмент» - Слободянюк, Ольга Василівна; Кібік, Ольга Миколаївна; Котлубай, Вячеслав Олексійович (Одеса : Фенікс, 2025)
Навчально-методичний посібник відповідає програмі навчальної дисципліни «Ризикологія». У посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій і практичних занять, питання до практичних завдань з курсу, завдання для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, теми презентацій і повідомдень, список рекомендованих джерел. Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, що отримують освіту на третьому (освітньо-науковому) рівні зі спеціальності «Менеджмент».
Слободянюк О. Ризикологія : навч.-метод. посіб. для здобувачів третього (освіт.-наук.) рівня вищої освіти зі спец. «Менеджмент» [Електронне видання] / О. Слободянюк, О. Кібік, В. Котлубай ; Нац. ун-т «Одеська юрид. Академія». – Одеса : Фенікс, 2025. – 78 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30599
Keywords: ризикологія; ризик; моделі управління ризиками; кіберризики; екологічні ризики; кліматичні зміни; соціальні ризики; ESG-ризики; геополітичні ризики