Феномен фонетической мимикрии в английских неосленгизмах начала ХХІ века - Борис, Д. П.; Борис, Дмитро Петрович; Borys, D. P. (Одеса, 2016)
Статтю присвячено проблемі ідентифікації та аналізу явища фонетичної мімікрії в неологізмах англійського сленгу початку ХХІ століття. Розроблено класифікацію одиниць, утворених шляхом фонетичної мімікрії, за ознакою їх монореферентної або поліреферентної природи. Уточнено мовні рівні, які охоплює феномен фонетичної мімікрії.

The article investigates the problem of identifying and analyzing the phenomenon of phonetic mimicry in the neologisms coined in English slang in the early twenty-first century. Based on the number of referents involved, a classification of slang neologisms formed by remotivational decomposition is elaborated. The language levels that phonetic mimicry is compatible with are established.
Борис Д. П. Феномен фонетической мимикрии в английских неосленгизмах начала ХХІ века / Д. П. Борис // Одеський лінгвістичний вісник. – 2016. – Вип. 7. – С. 27-31.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; фонетична мімікрія; відапелятивні ремотивантні декомпозити; відонімні ремотивантні декомпозити; неосленгізм; phonetic mimicry; deappellative remotivational decomposites; deonymic remotivational decomposites; slang neologism