Правова природа умовного депонування - Згама, А. О. (My University, 2018)
Стаття присвячена дослідженню поняття, правової природи й місця договору умовного депонування (ескроу) в системі договорів. Особлива увага приділена аналізу договору рахунку умовного зберігання, котрий отримав нормативно-правове закріплення у вітчизняному цивільному законодавстві. Крім того, вказується на відмінності договору ескроу від договору банківського рахунку.
Згама А. О. Правова природа умовного депонування / А. О. Згама // Юридичний науковий електронний журнал. – 2018. - № 1. – С. 36-39.
Keywords: договір умовного депонування (ескроу); договір рахунку умовного зберігання; зобов'язання ескроу; депонент; ескроу-агент; бенефіціар