Організаційно-правові основи управління безпекою мореплавства - Селезньов, Владислав Анатолійович; Селезнев, Владислав Анатольевич; Seleznev, Vladislav A. (My University, 1998)
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.07. - теорія управління; адміністративне право і процес; фінансове право; банківське право. - Одеська державна юридична академія. - Одеса. -1998. В дисертації розглядаються правові і організаційні основи безпеки море- плавства, подасться характеристика міжнародних органів та органів держави прапора, які здійснюють контроль (нагляд) за дотриманням вимог безпеки мореплавства розкриваються засоби реагування прокурора на порушення правил безпеки мореплавства. Обґрунтовується формування міжнародного морського адміністративного права та інсгиіуту морського адміністративного права.

Диссертация на соискание ученой степени кандидата юридических наук по специальности 12.00.07. - теория управления, административное право и процесс; финансовое право; банковское право. - Одесская государственная юридическая академия - Одесса, - 1998. В диссертации рассматриваются правовые и организационные основы безопасности мореплавания, дается характеристика международных органов и органов Государства флага, осуществляющих контроль (надзор) за соблюдением требований безопасности мореплавания, раскрываются средства реагирования прокурора на нарушение правил безопасности мореплавания. Обосновывается формирование международного морского административного права и института морского административного права Украины.

Thesis for a Candidate of Law's degree by specialized 12.00.07 — The Theory of management; Administrative Law and procedure; Financial Law; Banking Law. — Odessa State Academy of Law. - Odessa. -1998 The dissertation analyses legal and organizational fundamentals of the safety of shipping, describes international organizations and bodies of the State of flag carrying out control (supervision) under the observance of the safe navigation requirements, means of public prosecutor's reaction on the violation of safe navigation requirements are discovered. The developing of an interna- tional maritime administrative law and the institution of maritime administra- tive law of Ukrainian are grounded.
Селезньов В. А. Організаційно-правові основи управління безпекою мореплавства : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.07 / В. А. Селезньов; кер. роботи Ю. Є. Полянський; Нац. ун.-т "Одеська юридична академія". – Одеса, 1998. – 27 с.
Keywords: безпека мореплавства; правова основа; організаційна основа; прокурорський нагляд; безопасность мореплавания; правовые основы; организационные основы; прокурорский надзор; safety of shipping; legal fundamentals; organizational fundamentals; public prosecutor's supervision