Адвокатура України на сучасному етапі розвитку - Ващенко, Ю. Ю. (Одеса: Фелікс, 2013)
Статтю присвячено визначенню загальних засад організації та функціонування адвокатури на сучасному етапі розвитку. Досліджено особливості здійснення адвокатської професійної діяльності задля захисту, представництва і здійснення юридичної допомоги громадянам в усіх сферах суспільного життя.
Ващенко Ю. Ю. Адвокатура України на сучасному етапі розвитку / Ю. Ю. Ващенко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.475-477.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; система адвокатури; юридична допомога; захист прав і основоположних свобод людини