Ефективна діяльність органів місцевого самоврядування : монографія - Яценко М. А.; Яценко Микола Анатолійович; Yatsenko Mykola A. (Одеса : Фенікс, 2013)
У монографії викладаються концептуальні підходи до розуміння місцевого самоврядування та представлений аналіз ефективності діяльності органів місцевого самоврядування зроблений за результатами соціологічного дослідження проведеного автором.
Яценко М. А. Ефективність діяльності органів місцевого самоврядування: монографія / М. А. Яценко. – Одеса : Фенікс, 2013. – 104 с.
Keywords: соціологія; органи місцевого самоврядування; sociology; local government bodies