Формування граматичних навичок в іноземних студентів із дисципліни "українська мова для іноземців" на підготовчому відділенні - Зозуля, І. Є.; Зозуля, Ірина Євгеніївна; Zozulia, I. Ye.; Стадній, А. С.; Stadnii, A. S. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті досліджено процес формування україномовних граматичних навичок в іноземних студентів підготовчого відділення. Проаналізовано особливості та запропоновано засоби формування рецептивних і репродуктивних граматичних навичок.

The process offormation ofUkrainian-language grammar skillsforforeign students at the preparatory department are examined in the article. Thepeculiarities and methods offormation of receptive and reproductive grammatical skills are offered and analyzed.
Зозуля І. Є. Формування граматичних навичок в іноземних студентів із дисципліни "українська мова для іноземців" на підготовчому відділенні / І. Є. Зозуля, А. C. Стадній // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 10. – Т.2. – С. 128-131.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; граматична навичка; активний граматичний мінімум; пасивний граматичний мінімум; граматична форма; іноземний студент; grammar skills; active grammar minimum; passive grammar minimum; grammaticalform; foreign student