Стратегія розвитку соціально-економічних систем підприємств транспортного комплексу України - Кібік, Ольга Миколаївна; Кибик, Ольга Николаевна; Kibik, Ol'ga; Широков, М.А. (My University, 2012)
The problems of the formation of socio-economic development of transport enterprises in Ukraine are investigated. The main strategic approaches to socio-economic development and the problems of their funding are defined.
Кібік О. М. Стратегія розвитку соціально-економічних систем підприємств транспортного комплексу України / О. М. Кібік // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. - Вип. 68. - С. 211-216.
Keywords: транспортне підприємство; соціально-економічний розвиток; стратегія розвитку; фінансування соціально-економічного розвитку; транспортное предприятие; социально-экономическое развитие; стратегия развития; финансирование социально-экономического развития; transport enterprises; socio-economic development; development strategy; financing of social and economic development