Історія України та української культури : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 05 «Cоціальні та поведінкові науки», спеціальності 054 «Соціологія» - Аніщук Ніна Володимирівна (Одеса : Юридична література, 2024)
Методичні рекомендації з дисципліни «Історія України та української культури» за освітньо-професійною програмою «Соціологія» підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр на факультеті правової політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія» у галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», за спеціальністю 054 «Соціологія». До методичних рекомендацій увійшли тематичний план навчального курсу «Історія України та української культури», який включає теми, що розглядаються на лекціях і практичних заняттях, а також теми, що передбачені в рамках самостійної роботи для підготовки до заліку. Методичні рекомендації мають допомогти здобувачам належним чином засвоїти матеріал з дисципліни «Історія України та української культури».
Аніщук Н. В. Історія України та української культури : метод. реком. для підготовки до практич. занять та самос. роботи здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 05 «Cоціальні та поведінкові науки», спеціальності 054 «Соціологія» / Н. В. Аніщук. — Одеса : Юридична література, 2024. — 44 с.- Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.27628
Keywords: Київська Русь; Галицько-Волинська держава; Польсько-литовський період; Визвольна війна і Руїна; Культура Київської Русі