Стандарт доказування та його застосування в адміністративному процесі - Яковенко, Є. О.; Яковенко, Е. А.; Yakovenko, Ye. O. (Одеса : Гельветика, 2019)
У публікації автором розглянуто можливість та основні правові умови застосування національними судами в адміністративному процесі в порядку здійснення КАС України стандарту, сформованого прецедентною практикою Європейського суду з прав людини, а саме доведення «поза розумним сумнівом».

Стандарт доказывания и его применение в административном процессе. В публикации автором рассмотрена возможность и основные правовые условия применения на циональными судами в административном процессе в порядке осуществления КАС Украины стандарта, сформированного прецедентной практикой Европейского суда по правам человека, а именно доказательства «вне разумного сомнения».

Standard of evidence and its application in administrative process. In the publication the author considered the possibility and basic legal conditions for the application by national courts in the administrative process in the exercise of the CAS of Ukraine of the standard established by the case-law of the European Court of Human Rights, namely the evidence “beyond reasonable doubt”
Яковенко Є. О. Стандарт доказування та його застосування в адміністративному процесі / Є. О. Яковенко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 82 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2019. – С. 295-304.
Keywords: орган державної влади; рішення; дії (бездіяльність); дискреційні повноваження; докази; носій доказової інформації; органы государственной власти; решения; действие (бездействие); дискреционные полномочия; доказательства; носитель доказательной информаци; state authorities; actions (inaction); discretionary powers; evidence; evidence carrier