Касаційне провадження: об’єкти та суб’єкти касаційного провадження - Мінченко, Р. М.; Минченко, Р. М.; Minchenko, R. M. (Одеса: Юрид. л-ра, 2012)
В статті висвітлюються питання стосовно «ревізійного» перегляду прийнятих і та- ких, що вступили в законну силу, судових рішень в рамках касаційного провадження. Зокрема, розкриваються питання щодо об’єктів касаційного оскарження і суб’єктів касаційного провадження. В статье освещаются вопросы, касающиеся "ревизионного" пересмотра принятых и вступивших в законную силу судебных решений в рамках кассационного производства.В частности раскрываются вопросы относительно объектов кассационного обжалования и субъектов кассационного производства. The article highlights the issue of «Revision» revision received and those that entered into force court decisions in the appeal proceedings. In particular, disclosed questions about objects and subjects cassation appeal proceedings.
Мінченко Р. М. Касаційне провадження: об’єкти та суб’єкти касаційного прова- дження. / Р. М. Мінченко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 12. – С.182 - 189
Keywords: касаційне провадження; касаційне оскарження; об’єкти касаційного оскарження; суб’єкти касаційного провадження; Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ; кассационное производство; кассационное обжалование; объекты кассационного обжалования; субъекты кассационного производства; Высший специализированный суд по рассмотрению гражданских и уголовных дел; cassation proceedings cassation appeal; cassation objects; subjects appeal proceedings; the High Specialized Court for Civil and criminal cases