Документи свідчать: окупаційний період на Переяславщині 1941-1943 роки - Бойко, Н. А. (Одеса, 2016)
В статті представлені документи Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України, які містять інформацію про окупаційний режим на Переяславщині та його боротьбу з партизанами у 1941-1943 роках.
Бойко Н. А. Документи свідчать: окупаційний період на Переяславщині 1941-1943 роки / Н. А. Бойко // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 125-129.
Keywords: ЦДАВО України; Друга світова війна; Переяслав; Переяславщина; окупація