Щодо необхідності правових удосконалень у контексті активізації інноваційної діяльності в Україні - Подцерковний, Олег Петрович; Подцерковный, Олег Петрович; Podtserkovnyi, Oleh P.; Зятіна, Діна Володимирівна; Зятина, Дина Владимировна; Ziatina, Dina V. (My University, 2013)
На основі вивчення національного та іноземного законодавства розглянуто перспективні напрями комерціалізації інновацій вищими навчальними закладами шляхом створення spin-off компаній. Увагу зосереджено на необхідності вдосконалення господарського, податкового, бюджетного законодавства з метою підвищення ефективності державної підтримки інноваційних підприємств.

На основе изучения национального и иностранного законодательства рассмотренны перспективные направления коммерциализации инноваций высшими учебными заведениями путем создания spin-off компаний. Внимание сосредоточено на необходимости совершенствования хозяйственного, налогового, бюджетного законодательства с целью повышения эффективности государственной поддержки инновационных предприятий.
Подцерковний О. П. Щодо необхідності правових удосконалень у контексті активізації інноваційної діяльності в Україні / О. П. Подцерковний, Д. В. Зятіна // Економіка та право. – 2013. - № 3. – С. 43-49.
Keywords: інновації; комерціалізація інновацій; інноваційна діяльність вищих навчальних закладів; інноваційні підприємства; spin-off компанії; технологічні парки; инновации; коммерциализация инноваций; инновационная деятельность высших учебных заведений; инновационные предприятия; spin-off компании; технологические парки; innovation; commercialization of innovations; innovative activity of higher education institutions; innovative enterprises; spin-off companies; technological parks