Фінансування державних цільових програм в Україні у сфері морського торговельного пароплавства - Батанова, Л. О.; Batanova, L. O. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор статті вважає, що фінансування Державних цільових програм морегосподарського комплексу є стратегічно важливим фактором соціально- економічного розвитку нашої держави. Морське пароплавство в Україні не відповідає всезростаючим потребам обсягу перевезень і обробки вантажів за відсутністю належного державного фінансування та інвестицій. Морська галузь в Україні знаходиться у кризовому стані.
Батанова Л. О. Фінансування державних цільових програм в Україні у сфері морського торговельного пароплавства / Л. О. Батанова // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 391-393.
Keywords: фінансування Державних цільових програм морегосподарського комплексу; морське торговельне пароплавство; фінансування; финансирование Государственной целевой программы морехозяйственного комплекса; морское торговое пароходство; финансирование; financing the state target program of maritime complex; maritime merchant shipping company; financing