Щодо форм участі органів місцевого самоврядування у цивільному процесі - Франчук, Анна Сергіївна (Одеса : Фенікс, 2017)
Стаття присвячена дослідженню участі органів місцевого самоврядування у цивільному процесі.Метою цієї статті є проведення огляду та визначення осіб, яким за законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб або державних чи то суспільних інтересах, а також визначення питань, на підставі яких особи, які визначені законом, мають право звертатися до суду в інтересах інших осіб або державних чи то суспільних інтересах.
Франчук А. С. Щодо форм участі органів місцевого самоврядування у цивільному процесі / А.С. Франчук / Інформаційні технології у судочинстві: матер. всеукр. наук.-практ. конф., яка проводиться в рамках тижня цивільного процесу (Одеса, 18 квітня 2017 р.) / за заг. ред. д.ю.н., проф. Голубєвої Н.Ю. – Одеса : Фенікс, 2017. – С. 103-105
Keywords: органи місцевого самоврядування; цивільний процес; Закон України "Про місцеве самоврядування в Україні"; нормативно-правові акти; суд