Щодо перспектив впливу ІКТ на здійснення правової комунікації - Грунь, Олександр В’ячеславович; Грунь, О. В.; Hrun, Oleksandr V. (Одеса : Фенікс, 2026)
Інформаційно-комунікаційні технології є невід’ємною складовою сучасного суспільства та отримали закріплення на всіх рівнях правового регулювання. Перспективи впливу інформаційно-комунікаційних технологій на здійснення правової комунікації пов’язані з подальшою цифровізацією правового простору, що зумовлює перехід до інтегрованих, інтелектуалізованих та автоматизованих форм взаємодії суб’єктів права. Розвиток цифрових платформ і мережевих сервісів формуватиме нові моделі правової взаємодії, орієнтовані на відкритість, доступність і персоналізацію правових послуг.
Грунь О. В. Щодо перспектив впливу ІКТ на здійснення правової комунікації. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квітня 2026 р.). Одеса : Фенікс, 2026. Т. 1. С. 110-113. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33021
Keywords: Інформаційно-комунікаційні технології; інформаційне суспільство; правова комунікація; правовий простір; суб’єкти права; цифрове середовище; юридична діяльність; information and communication technologies; information society; legal communication; legal space; subjects of law; digital environment; legal activity