Вплив мобільних телефонів на стан здоров'я людини та на навколишнє природнє середовище - Смаглюк , Н. І.; Смаглюк, Н. И.; Smaglyuk, N. I. (Одеса : Фенікс, 2012)
Досліджуючи проблему, автор зазначує, що в світовій практиці з моменту появи мобільного телефону, було вироблено багато рекомендацій стосовно поводження з ним, проведено безліч досліджень стосовно його впливу на здоров’я людини, запропоновано велику кількість заходів, щодо зменшення його впливу. Але мобільні телефони відіграють важливу роль в житті людини, і чи варто відмовлятися від багатофункціонального пристрою заради здоров’я – вирішувати кожному з нас самостійно.
Смаглюк Н. І. Вплив мобільних телефонів на стан здоров'я людини та на навколишнє природнє середовище / Н. І. Смаглюк // Міжнародні читання з міжнародного права пам’яті професора П.Є. Казанського : матер. третьої міжнар. наук. конф. (м. Одеса, 2–3 листопада 2012 р.) / відп. за випуск М. І. Пашковський ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2012. – С. 558-561.
Keywords: вплив мобільних телефонів на стан здоров'я людини; вплив мобільних телефонів на навколишнє природнє середовище; електромагнітне випромінювання; мобільні телефони несуть негативний вплив на здоров’я людини; влияние мобильных телефонов на здоровье человека; the impact of mobile phones on human health; влияние мобильных телефонов на окружающую природную среду; the impact of mobile phones on the environment; электромагнитное излучение; electromagnetic radiation; мобильные телефоны несут негативное влияние на здоровье человека; mobile phones carry a negative impact on human health