Багатоаспектність категорії «правовий режим публічного майна» - Задирака, Наталія Юріївна; Задирака, Наталия Юрьевна; Zadyraka, Nataliia Yu. (Одеса : Гельветика, 2018)
У статті розглядаються на доктринальному рівні сутнісні характеристики категорії «правовий режим публічного майна». Досліджуються суспільні відносини щодо використання та правової охорони публічного майна. Автор звертає увагу на те, що категорія «правовий режим публічного майна» має публічно-правове забарвлення та соціальну спрямованість.

Многоаспектность категории «правовой режим публичного имущества». В статье рассматриваются на доктринальном уровне сущностные характеристики категории «правовой режим публичного имущества». Исследуются общественные отношения в сфере использования и правовой охраны публичного имущества. Автор фокусирует внимание на публично-правовом аспекте и социальной направленности категории «правовой режим публичного имущества»

Multidimensionalness of category «the legal regime of public property». In the article on the doctrinal level the essential characteristics of Category «The Legal Regime of Public property» is devoted. Examines Public Relations on the use and Legal Protection of Public Property. The author emphasizes to the fact that the Category «The Legal Regime of Public property» has publicly-legal feature and social orientation.
Задирака Н. Ю. Багатоаспектність категорії «правовий режим публічного майна» / Н. Ю. Задирака // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 21 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2018. – C. 33-41.
Keywords: публічне майно; правова охорона публічного майна; правовий режим публічного майна; публічна адміністрація; децентралізація влади; публичное имущество; правовая охрана публичного имущества; правовой режим публичного имущества; публичная администрация; децентрализация власти; public property; public property’ legal protection; legal regime of public property; public administration; decentralization of power