Особливості діяльності органів суддівського врядування: зарубіжні моделі - Пушкар, Сергій Іванович; Пушкар, С. І.; Пушкарь, Сергей Иванович; Pushkar, Serhii I. (Одеса: Фенікс, 2019)
Проведено аналіз практики діяльності органів суддівського самоврядування зарубіжних країн. Здійснено науково-теоретичне дослідження типових моделей суддівського самоврядування для країн Європи. Виділено основні повноваження органів суддівського самоврядування.

Проведен анализ практики деятельности органов судейского самоуправления зарубежных стран. Осуществлено научно-теоретическое исследование типовых моделей судейского самоуправления для стран Европы. Выделены основные полномочия органов судейского самоуправления.

The analysis of practice of activity of judicial self-government bodies of foreign countries is carried out. A scientific and theoretical study of typical models of judicial self-government for European countries has been carried out. The main powers of judicial self-government bodies are highlighted.
Пушкар С. І. Особливості діяльності органів суддівського врядування: зарубіжні моделі / С. І. Пушкар // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. редкол.), Л. І. Кормич (голов. ред.), І. М. Милосердна (відп. ред.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2019. – Вип. 63. – С. 99-110.
Keywords: суддівське врядування; органи суддівського самоврядування; Вища рада правосуддя; Рада магістратури Франції; Національна рада судівництва Республіки Польща; судейское управления; органы судейского самоуправления; Высший совет правосудия; Совет магистратуры Франции; Национальный совет судопроизводства Республики Польша; Judicial Governance; Judicial Self-Government Bodies; High Council of Justice; Council of Magistrates of France; National Council of Judiciary of the Republic of Poland; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE