До питання про кодифікацію та прогресивний розвиток права збройних конфліктів неміжнародного характеру - Кузьмін, Едуард Едуардович; Кузьмин, Эдуард Эдуардович; Kuzmin, Eduard Eduardovych (Одеса : Фенікс, 2015)
Тези доповіді присвячені постановці проблематики кодифікації та прогресивного розвитку права збройних конфліктів неміжнародного характеру. Враховуючи особливості правової регламентаціїї неміжнародних збройних конфліктів, розглянуті найбільш значимі позиції та аргументовані підходи щодо кодифікації та прогресивного розвитку права внутрішніх збройних конфліктів.

Тезисы доклада посвящены постановке проблематики кодификации и прогрессивного развития права вооруженных конфликтов немеждународного характера. Учитывая особенности правовой регламентациии немеждународных вооруженных конфликтов, рассмотрены наиболее значимые позиции и аргументированные подходы к кодификации и прогрессивному развитию права внутренних вооруженных конфликтов.

The theses of the report are devoted to the formulation of problems of codification and progressive development of the law of armed conflicts of non-international character. Taking into account the peculiarities of legal regulation of non-international armed conflicts, the most significant positions and reasoned approaches to the codification and progressive development of the law of internal armed conflicts are considered.
Кузьмін Е. Е. До питання про кодифікацію та прогресивний розвиток права збройних конфліктів неміжнародного характеру / Е. Е. Кузьмін // Правові проблеми цивілізаційного вибору України : матеріали Всеукр. наук. конф., присвяч. пам’яті проф. Вишнякова Олександра Костянтиновича (м. Одеса, 6 листоп. 2015 р.) / наук. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Х. Бехруз ; упоряд. Ю. Ю. Акіменко, О. П. Умеренкова ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф. права ЄС та порівняльн. правознав., наук.-освіт. клуб «Єдність у різноманітті». – Одеса : Фенікс, 2015. – С. 96-99.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; міжнародне право; кодифікація та прогресивний розвиток; кодифікація міжнародного права; прогресивний розвиток міжнародного права; кодифікація міжнародного гуманітарного права; кодифікація та прогресивний розвиток права збройних конфліктів неміжнародного характеру; кодифікація та прогресивний розвиток права внутрішніх збройних конфліктів; международное право; кодификация и прогрессивное развитие; кодификация международного права; прогрессивное развитие международного права; кодификация международного гуманитарного права; кодификация и прогрессивное развитие права вооруженных конфликтов немеждународного характера; кодификация и прогрессивное развитие права внутренних вооруженных конфликтов; international law; codification and progressive development; codification of international law; progressive development of international law; codification of international humanitarian law; codification and progressive development of the law of armed conflict not of an international character; codification and progressive development of the law of internal armed conflict