Українська та зарубіжна культура : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Сушко Анатолій Іванович; Краснопольська, Тетяна Миколаївна (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Українська та зарубіжна культура». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Сушко А. І., Краснопольська Т. М. Українська та зарубіжна культура : метод. реком. для підготовки до практ. занять та самост. роботи для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти [Електронне видання] / уклад.: А. І. Сушко, Т. М. Краснопольська ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 50 с. – Режим доступу: https://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/27380
Keywords: Поняття культури; Культура стародавнього світу; Культура Середньовіччя; Культура Київської Русі; Розвиток культури України у ХХ ст.