Правові проблеми використання земель житлової та громадської забудови - Мартинов, Іван Олексійович (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена висвітленню тенденцій розвитку наукових досліджень правового використання земель житлової та громадської забудови в Україні. Зроблено висновок, що для вирішення вказаних проблем пропонується ухвалити закон щодо зонування земель і поряд з цим ввести інститут землевпорядних регламентів, який би виступив своєрідною гарантією запобігання порушення з боку органів влади.
Мартинов І. О. Правові проблеми використання земель житлової та громадської забудови / І. О. Мартинов // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 119-121.
Keywords: правовий режим земель; землі житлової та громадської забудови; землі населених пунктів; містобудівне законодавство; зонування земель