Джерела кримінально-правового регулювання в Україні - Кузембаєв Олександр Сергійович; Кузембаев Александр Сергеевич; Kuzembaiev A.S. (My University, 2017)
У статті розглядається роль, місце та значення кримінально-правового регулювання в кримінальному праві України в аспекті проблем джерел кримінального права України. Пропонується виділяти окрему систему джерел кримінально-правового регулювання в Україні та систему джерел кримінально-правової заборони в Україні. Дана система визначається як розуміння наявності кримінально-правових відносин, що виникають (змінюються, припиняються) через кримінально-правову заборону і кримінально-правові відносини, що мають місце через здійснення кримінально-правового регулювання.

The article analyzes the role, place and significance of criminal-law regulation in the criminal law of Ukraine in the aspect of problems of sources of criminal law of Ukraine. To proposed to allocate a separate system of sources of regulation in criminal law of Ukraine and a system of sources of criminal law prohibitions in Ukraine. This system is defined as an understanding of the existence of criminal-legal relations that arise (change, cease) through criminal law and criminal relations that take place through the implementation of criminal-legal regulation.
Кузембаєв О. С. Джерела кримінально-правового регулювання в Україні / О. С. Кузембаєв // Scientific discussion (Praha, Czech Republic). – 2017. – Vol. 1, no. 8. – P. 65-72.
Keywords: джерела кримінально-правового регулювання; джерела кримінально-правової заборони; джерела кримінального права; кримінальне право; кримінальний кодекс; кримінальний закон; кримінально-правові відносини; источники уголовно-правового регулирования; источники уголовно-правового запрета; источники уголовного права; уголовное право; уголовный кодекс; уголовный закон; уголовно-правовые отношения; sources of regulation in criminal law; source of criminal law prohibitions; source of criminal law; criminal law; criminal code; criminal law relations