Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Історія України та української культури» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Історія України та української культури» Мельник Юлія Павлівна. 2. Семко Я. С., Мельник Ю.П. Історія та культура України методичні рекомендації 1ч. 3. Семко Я. С., Мельник Ю П Історія та культура України методичні рекомендації 2ч. 3. Семко Я. С., Мельник Ю П Історія та культура України методичні рекомендації 3ч. 4. Робоча програма навчальної дисципліни «Історія України та української культури» Мельник Юлія Павлівна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Історія України та української культури» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32473