Адвокатологія як наука про адвокатуру - Стоянова, Я. Р. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розкрито питання адвокатології як науки про адвокатуру, висвітлено основні цілі, задачі, принципи діяльності адвокатури.
Стоянова Я. Р. Адвокатологія як наука про адвокатуру / Я. Р. Сиротюк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 192-194.
Keywords: інститут адвокатури; адвокатське самоврядування; адвокатологія; адвокат; адвокатська діяльність; історично-правові витоки становлення адвокатури