What is sociology? : практикум з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні і поведінкові науки» спеціальності 054-«Соціологія» - Марчук, І. П.; Марчук, Ірина Петрівна (Одеса : Олді+, 2024)
Практикум рекомендовано для формування та відпрацювання відповідних умінь та навичок роботи з фаховими автентичними текстами з англійської мови у здобувачів спеціальності 054-«Соціологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Видання складається з вступу, 7 юнітів, додатків та інформації про джерела. Кожний розділ містить текст за темою, таблиці/ілюстрації, запитання, лексичні вправи, вправи на переклад та завдання для презентацій та проектної роботи.
What is sociology? : практикум з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні і поведінкові науки» спеціальності 054-«Соціологія / уклад. І. П. Марчук ; НУ «ОЮА». – Одеса : Олді+, 2024. – 82 с.- Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27728
Keywords: iноземна мова (за професійним спрямуванням); практикум; фахові автентичні тексти; англійська мова