Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Соціальна психологія», з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Соціальна психологія» Єрмакова Світлана Станіславівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Соціальна психологія» Єрмакова Світлана Станіславівна. 3. Єрмакова С. С., Меленчук Н. І. Конспект лекцій з дисципліни «Соціальна психологія» (Галузь знань – 05; Соціальні та поведінкові науки; Спеціальність – 053 Психологія; Освітній ступінь – Бакалавр) / С. С. Єрмакова, Н. І. Меленчук; Міжнародний гуманітарний університет – Одеса : МГУ, 2024. – 127 с. 4. Єрмакова С. С. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Соціальна психологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 50 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Соціальна психологія», зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29453