Найменування меблів як частина лексичної системи позначення предметів штучного походження в англійській та українській мовах - Зроднікова, К. В.; Зродникова, Е. В.; Zrodnikova, К. V. (Одеса : Гельветика, 2015)
Стаття присвячена зіставному дослідженню семантики тематичної групи найменувань меблів у англійській та українській мовах. Проаналізовано семну структуру одиниць цієї тематичної групи та побудовано класифікацію найменувань меблів за семантичними групами та підгрупами.
Зроднікова К. В. Найменування меблів як частина лексичної системи позначення предметів штучного походження в англійській та українській мовах / К. В. Зроднікова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 48-51.
Keywords: найменування меблів; значення; сема; семантична група; наименования мебели; значение; семантическая группа; names offurniture; meaning; seme; semantic group